Nieuws

09 januari 2024

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 8!

  • Leerkracht
  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • parttime
  • per 1 maart

 

We hebben de volgende baan voor jou

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze bovenbouw voor 0,575 fte, 3 dagen in de week! Een collega die samen met ons wil bouwen aan onze visie en schoolontwikkeling op het gebied van samen goed onderwijs neerzetten, persoonlijke ontwikkeling en toekomstgericht. En daarnaast een prettige collega kan zijn voor het huidige team.

De kinderen van groep 8 willen graag een fijne juf of meester die hen tot aan de zomer kan begeleiden. Het is een enthousiaste groep die heeft bewezen over een organiserend talent te beschikken.

 

 

De Vlieten

 

OBS De Vlieten is een reguliere basisschool in De Lier met ongeveer 140 leerlingen en 17 medewerkers. Onze leerlingen lopen op onze school hun eigen groeiproces door. Doordat wij zorgen voor de optimale omstandigheden kunnen de kinderen zich op onze school volledig ontwikkelen. Daarbij sluiten wij goed aan op de groei van de kinderen en geven wij extra aandacht waar dat nodig is middels ondersteuning buiten de groep en een plusklas. Wij zijn een ‘groene school’. We vinden het daarom heel belangrijk om actief bezig te zijn met natuur, milieu en duurzaamheid. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Wij hebben een ‘groen’ schoolplein waar de kinderen zich tijdens de pauzes goed kunnen ontspannen.

Ons doel is een inspirerende leeromgeving te creëren waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn binnen een prettig sociaal klimaat. Wij zijn een kanjerschool en dat is door de hele school voelbaar in respect en vertrouwen.

 

 

Wij staan open voor vernieuwingen in het onderwijs. Innovaties en meegaan in de ICT veranderingen zijn voor ons essentieel. De kinderen leren ontwerpend en onderzoekend leren, doelen te stellen, te plannen en te reflecteren op hun eigen leerproces.

Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van ons onderwijs en dat doen we samen. Leren met elkaar en van elkaar tijdens studiedagen en overleggen.

 

 

Ga je ervoor?

 

Voel je je aangesproken en ben jij degene die wij als aanwinst zoeken voor onze school? Dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Stuur een bericht of neem contact met ons op. Wij hopen jou binnenkort in de school te mogen ontmoeten.

 

Neem vrijblijvend contact op met René Martens, directeur van De Vlieten.

Tel: 0174 514 258 of mail naar r.martens@devlieten.nl Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.devlieten.nl


Preview foto