Groene school
 

Peuters

Onze peutergroep werkt nauw samen met de kleutergroepen. Zo zorgen wij voor een soepele overgang voor alle kinderen van de peutergroep naar de basisschool.
Onze peutergroep

De peuters hebben een eigen gezellige ruimte binnen De Vlieten, waar van alles te doen is. Onze peutergroep is de perfecte plaats voor kinderen om spelenderwijs te leren. Er worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden. We knutselen in ons atelier en lezen veel voor in onze ruime leeshoek. Ieder kind krijgt bij ons de ruimte voor zijn eigen spel, maar leert ook samen te spelen.

 

VVE

In onze peutergroep wordt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) geboden. Bij voorschoolse educatie krijgen de peuters een specifiek aanbod aan activiteiten d.m.v. het VVE programma Uk en Puk. Hierbij ontwikkelen kinderen op een speelse manier belangrijke zaken. Denk hierbij aan taal en rekenen, maar ook motorische, sociale en emotionele vaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn het leren vriendjes te maken, op je beurt te wachten of zelfstandig naar het toilet te gaan. De activiteiten zijn erop gericht om eventuele achterstanden in de (taal)ontwikkeling te beperken of te voorkomen. Uiteraard begeleiden onze medewerkers ieder kind op zijn eigen manier en tempo.

 

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie, actuele tarieven en de mogelijkheid van inschrijven, kunt u contact opnemen via: ilona@delangekeizer.nl of 06-13 25 05 58. 

U kunt ook een bezoekje brengen aan de website.